Vanuit uw luie stoel een demonstratie over wandbeugels bijwonen?

Een hoek van 60 graden is ergonomischer voor wandbeugels dan 90 graden

Zo lang mogelijk thuiswonen, dat willen we allemaal. En dat vraagt om aanpassen. Niet alleen van uw woning, maar ook van de service eromheen. Daarom heeft Handicare een demokoffer ontwikkeld, die de specialist gemakkelijk mee kan nemen. Om zo thuis een demonstratie te geven over wandbeugels.

De specialist demonstreert bij u thuis

Heeft u moeite met gaan zitten en opstaan, een wandbeugel geeft u extra grip en ondersteuning. Bijvoorbeeld in de badkamer kan dit een absolute uitkomst zijn. Met de demonstratie van Handicare kan de specialist u niet alleen uitleg geven, u kunt ook advies vragen voor uw eigen situatie.

Beperkte kracht in de handen

Stel dat u niet veel kracht in uw handen heeft, dan moet de buis van de wandbeugel een ergonomische diameter hebben. Bovendien moet het uiteinde in een hoek van 60° staan, in plaats van 90°. Zo voorkomt u dat uw handen overbelast raken of dat u de wandbeugel loslaat, mocht het tot een val komen.

Een te dunne diameter biedt te weinig grip.

Een wandbeugel met een dunne diameter biedt weinig grip.

Een dikkere diameter geeft de wandbeugel de juiste houvast.

Een dikkere diameter geeft de wandbeugel de juiste houvast.

Met één hand te gebruiken

Als u één hand hebt die goed functioneert, dan zijn een douchekophouder en een toiletrolhouder die u met één hand kunt gebruiken mogelijk ideaal. 

De demokoffer van Handicare

Inhoud van de Handicare-demokoffer

Wandbeugel-demonstratie aan huis? Vraag het de specialist.

Denku u na over de aanschaf van wandbeugels? Een aantal Thuiscomfort-specialisten beschikt over een Handicare-demokoffer. Zij komen graag bij u thuis langs om te adviseren over de mogelijkheden. Informeer bij Thuiscomfort naar de mogelijkheden.

Anderen lazen ook: Handicare wandbeugel ergogrip

Aanmelden nieuwsbrief

Vul Description in gelinkte pagina