Exclusief verkrijgbaar via Thuiscomfort!

ComelitVisto-hond

Deze slimme video-deurbel Visto van Comelit is nu tijdelijk exclusief verkrijgbaar voor u als geregistreerd partner van Thuiscomfort. U krijgt een gratis Visto training van Comelit en 15 procent korting op uw eerste bestelling van één of meerdere Visto's via Technische Unie. 

De Visto video-deurbel is eenvoudig toe te passen in iedere situatie

Iedere woning heeft een voordeur. Of het nu een villa is of een eengezinswoning. De voordeur is de buitenschil van de woning. Vanzelfsprekend willen we graag weten wie er voor de deur staat, voor we besluiten of we deze persoon binnenlaten.

Dat appartementencomplexen zijn uitgerust met een deurintercom en/of camerasysteem is normaal, maar eengezinswoningen hebben doorgaans geen deurintercom of camerasysteem. De Visto brengt daar verandering in. Visto is een camera en deurbel ineen. Geschikt voor iedere voordeur.

De Visto is eenvoudig toe te passen in iedere situatie. De huidige installatie hoeft u vaak niet te vervangen. U verwijdert de bestaande deurbel en sluit de Visto aan op de aanwezige bedrading. Download de gratis app en koppel de Visto met de smartphone van uw klant. Uw klant ziet nu te allen tijde wie er voor de deur staat en kan met zijn bezoeker communiceren. Of uw klant nu op kantoor of vakantie is of gewoon thuis op de bank zit. Visto geeft uw klant een veilig gevoel.

Voorwaarden

  • U bent een geregistreerd partner van Thuiscomfort. Alleen als Thuiscomfort-partner kunt u Comelit Visto vóór 1 september via Technische Unie aanschaffen in Nederland.

Voordelen:

  • Volg gratis de Visto training van Comelit, die het maken van fouten minimaliseert en de installatietijd verkort

  • Word een gecertificeerd Visto installateur
     
  • Na het volgen van de Visto e-learning training en het behalen van het certificaat krijgt u 15 procent korting op uw eerste bestelling van één of meerdere Visto’s via Technische Unie. Deze actie is geldig  voor bestelling tot 1 september 2018

  • U krijgt een badge op de website van Thuiscomfort, waarmee klanten u gemakkelijk kunnen vinden als zij op zoek zijn naar een gecertificeerde Visto installateur

De Visto-training volgt u op de website van Comelit >> naar de training

Meer informatie over het product >> naar de brochure

cta-nieuwsbrief

Bekijk de Visto slimme video-deurbel van Comelit

Slimme video-deurbel Comelit Visto