Duurzaam woongemak: stap in de wereld van ventilatie

Duurzaam woongemak: stap in de wereld van ventilatie

Wist u dat we gemiddeld zo’n 70% van onze tijd tussen vier muren doorbrengen? Het grootste deel van ons leven speelt zich dus binnen af en dat vraagt om een comfortabel binnenklimaat. Isolatie hoort daarbij, maar ventilatie natuurlijk ook. Ventilatiesystemen brengen de schone lucht naar binnen en de gebruikte lucht naar buiten. Tegenwoordig zijn deze systemen beschikbaar met warmteterugwinning, waardoor ze nog minder energie gebruiken en heel duurzaam zijn in gebruik.

Slimme ventilatie past ook in uw duurzame woning

De belangstelling voor duurzaamheid blijft groeien. Uit milieuoverwegingen, maar natuurlijk ook vanwege de lagere kosten. En als u het goed aanpakt, draait u zelfs nul-op-de-meter en verhoogt u de waarde van uw huis met duurzame maatregelen! Om u wegwijs te maken in de wereld van duurzaam woongemak, bespreken we welke maatregelen u kunt nemen om uw huis te verduurzamen. Enkele voorbeelden op het gebied van ventilatie:

Energiezuinig ventileren met de warmte-terugwinunit van Zehnder

Verzeker uzelf van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat met de warmte-terugwinunit van Zehnder. De warmtewisselaar zet de gebruikte (warme) lucht in om verse binnenstromende lucht te verwarmen. Zo wordt de vervuilde lucht afgevoerd, terwijl de warmte binnenblijft.

  • Energiebesparend en milieuvriendelijk
  • Continue aanvoer van verse lucht
  • Voor elk woningtype

Lees meer over de warmte-terugwinunit van Zehnder

Lees meer over de warmte-terugwinunit van Zehnder

Slimme, duurzame ventilatiepomp Inventum Ecolution Solo

De ventilatiepomp Inventum Ecolution Solo is compact, zuinig en van Nederlandse bodem. Deze stille pomp kunt u in elke woning plaatsen door het compacte formaat. Door de warmteterugwinning houdt u de warmte binnen en helpt de Ecolution Solo u om het energielabel van uw huis te verhogen. Uw huis wordt zo nog duurzamer, terwijl u geniet van een gezond binnenklimaat.

  • Verhoogt het energielabel van de woning
  • Stille en duurzame oplossing
  • Ook geschikt voor woningen met minder plaatsingsruimte

Lees meer over de ventilatiepomp Inventum Ecolution Solo

Lees meer over de ventilatiepomp Inventum Ecolution Solo

Advies nodig?

Wilt u weten hoe deze maatregelen in uw woonsituatie passen? Vraag het aan onze specialisten, zij denken graag vrijblijvend met u mee.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul Description in gelinkte pagina