Duurzaam woongemak: stap in de wereld van water

Duurzaam woongemak: stap in de wereld van water

Ook met water kunt u duurzaam omgaan in uw huis. U kunt natuurlijk op tijd de kraan uitzetten. En hoeveel comfortabeler is het als u de techniek u daar een handje in helpt? Niet alleen sensors bieden uitkomst, ook het gebruik van zacht water kan u vele voordelen opleveren.

Het gemak van waterbesparing zonder erbij na te denken

De belangstelling voor duurzaamheid blijft groeien. Uit milieuoverwegingen, maar natuurlijk ook vanwege de lagere kosten. En als u het goed aanpakt, draait u zelfs nul-op-de-meter en verhoogt u de waarde van uw huis met duurzame maatregelen! Om u wegwijs te maken in de wereld van duurzaam woongemak, bespreken we welke maatregelen u kunt nemen om uw huis te verduurzamen. Enkele voorbeelden op het gebied van wateroplossingen:

Infraroodkraan GROHE

Vaak laten we de kraan doorlopen, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. Met handen wassen, de vaat afspoelen, de pan vullen met water. Uw waterverbruik vermindert u heel eenvoudig met de GROHE infraroodkraan. Door de sensor gaat de kraan automatisch lopen en geeft het de gewenste hoeveelheid water af. U verspilt dus minder water.

  • Elektronische kraan met infraroodbesturing
  • Precies zoveel water als u nodig heeft
  • Optimale hygiëne door ‘handsfree’ bediening
  • Unieke elektronica met laag energieverbruik

Lees meer over de GROHE infraroodkraan

Lees meer over de GROHE infraroodkraan

Judo waterontharder

Kalk zet zich zeer hardnekkig vast in uw woning als u water verwarmt voor gebruik. Denkt u maar aan de douche of het bad, waar altijd een laagje kalk op achterblijft. Of de binnenkant van uw waterkoker, wasmachine en andere warmwatertoestellen, die u met veel moeite en water moet reinigen. De JUDO waterontharder verzekert u altijd van zacht water, zodat u duurzamer om kunt gaan met uw apparatuur en schoonmaak.

  • Zachter water tijdens het douchen, minder last van droge handen
  • Minder en makkelijker schoonmaken van keuken, douche etc.
  • Verlenging levensduur warmwatertoestellen
  • Kostenbesparing in schoonmaakartikelen, shampoo etc.
  • Geen 'aanslag' in uw kop koffie of thee

Lees meer over de JUDO waterontharder

Lees meer over de JUDO waterontharder

Advies nodig?

Wilt u weten hoe deze maatregelen in uw woonsituatie passen? Vraag het aan onze specialisten, zij denken graag vrijblijvend met u mee.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul Description in gelinkte pagina