slim-energie-besparen-tool

Steeds meer woningen in Nederland zijn voorzien van slimme energiemeters, zo laat een nieuwe website zien. Het is het streven van de overheid en de netbeheerders om eind 2020 het grootste deel van de woningen van slimme meters te hebben voorzien.

Slimme energiemeter

In 2019 en 2020 bieden netbeheerders woningbezitters, verhuurders en bedrijven in Nederland een slimme energiemeter aan. Via een app of website krijgen bewoners en ondernemers hierbij inzage in het eigen energieverbruik. Het streven van de overheid is dat hierdoor energiebesparing onder de aandacht komt.

Slimenergiebesparentool.nl

Heeft u nog geen slimme energiemeter? En bent u benieuwd wanneer uw wijk ‘aan de beurt’ is? De nieuwe website energiebesparentool.nl laat tot op postcodeniveau zien wáár deze slimme energiemeters zijn geplaatst – of waar dit op korte termijn gebeurt.

Slimme meter & energiebesparing

Beschikt u over een slimme energiemeter en wilt u uw energieverbruik terugdringen? De Thuiscomfort-specialist informeert u graag over duurzame oplossingen, zoals ledverlichting, zonnepanelen en warmtepompen.

Anderen lazen ook: Wat gebeurt er in mijn meterkast?

Wat gebeurt er in mijn meterkast?

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt